• Far och son;
  • Hans Hansson och
  • Jonas 'Willi' Hansson

Skriv gärna kommenterarer! Det är kul att få hälsningar från er där hemma.

Du lämnar en kommentar genom att klicka på 'comments' under ett inlägg.

OBS!
Nu fungerar kommentarsfunktionen igen så nu visas era kommentarer direkt när ni skrivit dem. Sätt igång och kommentera mera!
Besökare sedan 20060726
Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt:

Saturday, September 09, 2006

 
Det är kul att så många har följt vår resa genom usa.Som de flesta har man stora drömmar inför en sådan resa,och dåde jonas och jag kan lova att det blevmycket bättre än vad vi hade hoppats på! Volvon fungerar fortfarande perfekt,inga som helst problem! Inga punkteringar eller något sådant,tur det för vi hade inga reservdäck med! Vi har kört ca 750 mil i Usa ,bara det är en otrolig upplevelse, "cabben" har varit nerfälld hela tiden .Vihar träffat väldigt många trevliga och framförallt mycket positiva manniskor. Vi har som tur är inte träffat en enda "Proffstyckare"ni vet den typen som går omkring på olika träffar och kan och vet allt,med en öl i handen.Som inte vågar köra med egen bil för antingen kokar den eller så läcker den olja!Den typen av människor har vi inte sett i bilen hemland USA! Mycket skönt!

Comments:
Hej!
Kan ni berätta lite mer om bilförsäkringen ni ordnade i USA. Vad omfattade den? Hur mycket kostade det? Vem kontaktar man? etc.
Hälsn./ Stefan
 
Tack för en trevlig afton på Bialitt!

Jag har skickat en liten hälsning till Anders på Swedecar och berättat.

Hälsningar Bengt Å
Saab Skånia
http://www.akesson-motorsport.se
 
Post a Comment<< Home